Lancering van mijn 4e boek: Een persoonlijk kijk op de coronatijd

Eenieder beleeft de coronaperiode op zijn eigen manier. Veel mensen hebben net als ik, een werk gerelateerde en een privé kant. Bij mij betekent het dat ik tijdens mijn werk gerelateerde kant, verpleegkundige in een ziekenhuis, steeds met de neus op de feiten gedrukt wordt. Deze werk gerelateerde kant ziet de gevolgen die het coronavirus kan hebben op het lichaam en leven van een patiënt. Mijn privé kant ziet op gezinsniveau wat de maatregelen van het coronabeleid op het persoonlijke vlak met mij en mijn naasten doet.

Als ik terugkijk naar de coronaperiode, zie ik een ruim twee jaar durende achtbaan van wisselende emoties, gevoelens en gedachten, zoals bij een manisch-depressieve episode. Het ene moment schijnt de zon en is het einde van de pandemie in zicht. Het volgende moment trekken donkere wolken van grote hoeveelheden besmettingen samen en ervaart iedereen collectief geen perspectief meer.

De coronaperiode heeft voor flinke uitdagingen gezorgd, zowel positief als negatief. Het is echter niet allemaal kommer en kwel geweest. Ja, soms is een gebeurtenis heftig en triest. Soms is het verhaal indrukwekkend en niet te bevatten. Maar er zijn ook ontwikkelingen in stroomversnelling ontstaan, die we nu nog steeds goed kunnen gebruiken. En er zijn zeker ook verhalen die gewoon grappig en humoristisch zijn. Kortom, een veelzijdigheid aan herinneringen gevangen in een verhalenbundel.

Mijn vierde boek is op 27 februari 2024 uitgekomen. Waarom precies op die dag? Die datum is verbonden aan de eerste coronabesmetting in Nederland, t.w. 27 februari 2020. De aard van het onderwerp heeft mij doen besluiten om deze verhalen niet in een Pareltjes-boek te publiceren, maar te bundelen in een apart boek.

Prijs: € 20,00 (exclusief verzendkosten)

Bij een persoonlijke bestelling via www.mirjamfoekema.nl (via het contact/bestelformulier) of e-mail naar: mirjamfoekema@gmail.com zal het boek worden gesigneerd. Tevens is het boek te koop via Bol.com of te bestellen via de boekhandel. ISBN: 9789464926156

Vanaf 27 februari 2024 zal ook ‘Een persoonlijke kijk op de coronatijd’ te koop zijn als Ebook! Je kunt hem aanschaffen via alle webshops en boekenhandels en natuurlijk ook via Kobo. Het Ebook kun je voor €6,49 aanschaffen. ISBN: 9789465010953

#nieuwboek #schrijver #coronadagboek #passievoorzorg #hartvoorzorg #corona #COVID19 #trots